Kundeændringer flyttet til AI-adgang
Indstillingen for at lade AI-værktøjer oprette og opdatere kunder ligger nu under Indstillinger → AI-adgang → "Hvad AI må ændre" → Kundeændringer, lige under det, AI må se, i stedet for gemt i menuen på den enkelte forbindelse.

Indstillingen for at lade AI-værktøjer oprette og opdatere kunder ligger nu under Indstillinger → AI-adgang → “Hvad AI må ændre” → Kundeændringer, lige under det, AI må se, i stedet for gemt i menuen på den enkelte forbindelse.
Markér Kundeændringer, vælg eventuelt hvilke brugerdefinerede kundefelter der må ændres, og tryk Gem - den samme knap, som gemmer jeres valg under “Hvad AI må se”.
Indstillingen gælder nu hele kontoen på én gang: alle forbindelser med fuld adgang til teamet får - eller mister - skriveadgang samtidig, i stedet for at skulle slås til for hver forbindelse for sig. Bogholderforbindelser kan fortsat kun læse. Har værktøjerne ikke vist sig i jeres AI-klient endnu, kan I have brug for at genindlæse værktøjerne dér; I skal ikke oprette forbindelsen igen.
Fjern fluebenet ved Kundeændringer for at slå det fra igen - læseadgangen fortsætter uændret.


Menneskerne og AI-hjælperne bag opdateringerne
Bo Møller og Emil Højbjerg er de primære udviklere bag Alunta. De bruger det meste af tiden på at kode og har derfor uddelegeret formuleringen af disse forklaringer til vores AI-hjælpere.
AI-hjælperne skriver på baggrund af de opdateringer, vi har lagt i systemet. Bo og Emil står bag ændringerne og har ansvaret for, at oplysningerne tager udgangspunkt i det, der faktisk er udgivet.
